Microsoft Dynamics NAV 

Groeit je bedrijf en ben je klaar om meer kansen te benutten? Dynamics NAV kan je hierbij helpen. Het is een makkelijk te implementeren ERP-oplossing (enterprise resource planning) en ondersteunt MKB-bedrijven bij het automatiseren en het met elkaar verbinden van hun verkoop-, inkoop-, operations-, accounting- en voorraadbeheer.

Financieel beheer en accounting 

Projectbeheer

BI & rapportage 

Flexibele implementatie 

Kom tegemoet aan je veranderende bedrijfsbehoeften 

Ga snel aan de slag met de juiste ERP-oplossing die past bij jouw groeiende onderneming. Vind bij Scapta de juiste partner met de nodige Dynamics NAV kennis. Zo ben je in no time klaar om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. 

Werken hoe en waar je maar wilt 

Dynamics NAV werkt hetzelfde als de bekende Microsoft Office-tools. Dynamics NAV integreert probleemloos met de office-tools waardoor je veelvoorkomende taken rechtstreeks vanuit je inbox kunt uitvoeren. Bovendien krijg je dezelfde krachtige mogelijkheden op iOS-, Android-en Windows-platforms voor een consistente, veiligere ervaring op je desktop, laptop en mobiele apparaat. Zo krijg je dingen voor elkaar, vanaf elke plek, op elk moment. 

Ontdek Microsoft Dynamics 365 Business Central 

Dynamics 365 Business Central, de nieuwe generatie van Dynamics NAV, is een alles-in-één-oplossing voor bedrijfsbeheer in de cloud met een moderne gebruikerservaring. Ontdek Dynamics 365 Business Central en al zijn voordelen. Ontdek het hier

Bekijk hoe je met Dynamics NAV beter zaken kunt doen 

Klantenreferenties

Werken hoe en waar je maar wilt?