Support

Onze support afdeling staat elke werkdag klaar om onze klanten met een supportcontract te ondersteunen bij vragen nadat de initiële implementatie is afgerond. Wij zijn er ons immers van bewust dat ondanks alle inzet tijdens een implementatie er later altijd vragen kunnen opduiken.

 

Questions? Shoot to Nathalie! 

Helpdesk

Voor telefonische ondersteuning kan u de helpdesk bereiken op het telefoonnummer +32 11 600 600 (druk 3 voor de helpdesk).
Maandag - Donderdag: 9u00-12u00 13u00-17u00 Vrijdag: 9u00-12u00 13u00-16u00
Hebt u daarenboven een 24/7 contract met ons afgesloten, zijn wij 24 uur op 24, 7 dagen op 7 voor u bereikbaar. Voor meer informatie: contacteer ons via sales@scapta.com.

Hulp op afstand

Om u op een snelle manier te helpen, kunnen onze helpdeskmedewerkers u vragen om de 'hulp op afstand' tool te installeren.
Deze kan u hier downloaden.

Support website

We werken momenteel hard aan een nieuwe support website. Binnenkort kan u hier de link vinden om in te loggen op deze site.

Supportcontracten

Scapta hanteert de mogelijkheid om een supportcontract én een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor hebt u recht op:
  • major & minor releases
  • customersource toegang
  • webopvolging
  • helpdesk
  • rapportering
Bovenop de onderhoudscontracten, kan u nog een bijkomend contract betreffende de 24/7 support afsluiten. Dit betekent dat wij 24 uur op 24, 7 dagen op 7 voor u bereikbaar zullen zijn zodat uw bedrijfsprocessen altijd en overal vlot kunnen verlopen.
Wenst u meer informative over de supportcontracten, neem dan vrijblijvend contact op via sales@scapta.com.

Support Lifecycle

De nieuwe releases van onze oplossingen volgen op een nieuwe release van Microsoft Dynamics NAV. Microsoft Dynamics NAV wordt vermoedelijk in ieder derde kwartaal van dat jaar gereleased.
Scapta zorgt ervoor dat ten laatste drie maanden na de release van Microsoft Dynamics NAV onze oplossingen ook beschikbaar zijn in deze nieuwe versie. Deze nieuwe releases zullen zowel algemene verbeteringen als nieuwe functionaliteiten bevatten.
Voor de roadmap van onze producten kan u contact opnemen met sales@scapta.com.