Scapta sluit strategische samenwerking voor sociale sector met Xpertdoc

XperiDo, de oplossing voor geautomatiseerde document generatie binnen Microsoft Dynamics 365, zal volledig geïntegreerd worden met de zelf ontwikkelde technologie Kalena365, het systeem voor organisaties in de jeugdzorg. De keuze voor Xpertdoc (de eigenaar van XperiDo) was evident voor Scapta. De technologie van de oplossing is superieur. Bovendien is het product van Belgisch/Canadese makelij en is de marktconforme prijs niet onbelangrijk.

Over Expertdoc

Xpertdoc werd opgericht in 2000 met als missie om communicatie tussen bedrijf en klant te optimaliseren. Het platform zorgt ervoor dat je klantenloyaliteit groeit van mobile self-service en documentcreatie tot document aflevering en beheer. Met kantoren in Terrebonne, QC (Canada) en Hamme (België) biedt Xpertdoc haar partners en directe klanten over de hele wereld de technologie en de steun in communicatie doorheen de customer journey.

Wingerdbloei

Wingerdbloei biedt hulp aan jongeren met gezinnen en kinderen in een moeilijke opvoedingssituatie. Samen met gezin en jongere streven ze ernaar dat de opvoeding weer op de rails komt en het kind/jongere thuis kan blijven wonen. Hiervoor wordt er intensief met alle leden van het gezin en haar netwerk samengewerkt.

Wingerdbloei is de pioneer die Xpertdoc zal toepassen binnen Kalena365.

Ben Born (logistiek directeur) van Wingerdbloei:”Xpertdoc maakt het mogelijk voor onze begeleiders om op eenvoudige wijze de nodige documenten te genereren en te delen waar en wanneer dit nodig is en deze vervolgens geautomatiseerd altijd op de juiste plek weg te schrijven.”

Het grote voordeel van het systeem is dat de documenten automatisch op Sharepoint geklasseerd worden in desbetreffende mappen en je zo efficiënter de documenten kan raadplegen.

Kalena365

Scapta gelooft heel sterk in het potentieel van de combinatie van de document generatie oplossing XperiDo en de eigen ontwikkelde software Kalena365. We merken nu al een grote belangstelling voor Kalena365 en wisten al een aantal belangrijke jeugdinstellingen te overtuigen. Deze stap zal ongetwijfeld de groei van Kalena365 doen versnellen, aldus Alex Vandereycken.

Over Scapta

Scapta implementeert software op basis van Microsoft technologie, Met 30 professionals werken wij dagelijks aan de optimalisatie van zakelijke bedrijfsprocessen.

Meer info
Alex Vandereycken
Partner Scapta
E-mail: alex.vandereycken@scapta.com