Scapta vanaf nu Silver Microsoft Dynamics CRM Online Reseller

Scapta heeft zich gecertificeerd als Microsoft Dynamics CRM Online Silver Reseller, en daar zijn we fier op!

Het aanvullen van Microsoft Dynamics CRM en Office 365 aan het bestaande Microsoft Dynamics NAV-aanbod is een belangrijke mijlpaal voor Scapta, zeker nu Microsoft een belangrijke strategische aankondiging deed op de jaarlijkse Worldwide Partner Conference in Toronto.

Microsoft lanceert Dynamics 365

Op de Worldwide Partner Conference (WPC), waar Microsoft al haar partners jaarlijks op de hoogte brengt van productontwikkelingen en nieuwe releases, heeft Microsoft deze week in Toronto een belangrijke aankondiging gedaan: de lancering van Dynamics 365!
Met de lancering van Dynamics 365 wordt het aanbod in de cloud nóg belangrijker voor Scapta. Dynamics 365 zal namelijk het beste van zowel het bestaande ERP en CRM-aanbod van Microsoft samenbrengen in één cloud service. De eindgebruiker zal zelf de keuze hebben tussen een waaier van bedrijfsapps die specifieke behoeften beantwoorden.

Beschikbaarheid

Dynamics 365 zal vanaf het najaar beschikbaar zijn in de Verenigde Staten en Canada. De rest van de wereld zal gefaseerd volgen. Wanneer Dynamics 365 in België beschikbaar zal zijn, is op dit ogenblik nog niet bekend. We houden u uiteraard graag op de hoogte!