Sana eCommerce: dé geïntegreerde webshop in NAV

Sana Commerce helpt productiebedrijven, groothandelaren en distributeurs hun bedrijf efficiënt te runnen en hun customer service te verbeteren door een eenvoudig orderproces en 24/7 online toegang tot productinformatie. Sana Commerce maakt B2B e-commerce eenvoudig op te zetten en te runnen omdat het naadloos integreert met Microsoft Dynamics NAV. 

Grotere verkoopeffectiviteit

Met een B2B webshop van Sana kunnen orders altijd en overal worden geplaatst, worden er minder fouten gemaakt en worden klanten beter bediend.

Betere customer service

Met een webshop van Sana kunt u uw klanten bedienen op de manier die ze willen. Terwijl u ligt te slapen, zou iemand aan de andere kant van de wereld op zoek kunnen gaan naar uw producten en diensten. Met een online verkoopkanaal is dat mogelijk, omdat uw winkel 24/7 open is.

Hogere omzet

Onderzoek heeft aangetoond dat online orders zo’n 30% groter zijn. Klanten bestellen niet alleen meer, ze bestellen ook vaker. Met deze kennis is het starten van een webshop een must om uw bedrijf te laten groeien. Al uw producten worden prachtig weergegeven, wat tot relevante cross- en up-sell leidt.

Wil u meer informatie over dit product?

Hoe werkt het?

Bekijk nu de video en ontdek Sana eCommerce!