Microsoft Dynamics e-commerce software

De shortcut van e-commerce voor Microsoft Dynamics
Uw Microsoft Dynamics ERP-systeem bevat alle productinformatie en business logica. De gegevens zijn zeer waardevol voor uw bedrijf en uw verkoopafdeling, dus waarom gebruikt u Dynamics niet als drijvende kracht achter uw webshop? Sana Commerce benut de data uit uw ERP systeem zodat uw webshop een effectief verlengstuk wordt van uw traditionele verkoopactiviteiten. 

Responsive webshop 

De webshops van Sana zien er op alle mobiele devices perfect uit. Klanten kunnen eenvoudig plaatsen waar en wanneer ze maar willen. 

Professioneel ontwerp 

Met Sana Commerce maakt het niet uit of je verkoopt aan zakelijke klanten of consumenten, uw ERP-geïntegreerde webshop ziet er altijd professioneel uit. 
 

Conversiegericht 

Met 25 jaar ervaring in e-commerce en online marketing maakt Sana van uw webshop een conversiegerichte machine die bezoekers aantrekt en transformeert in klanten. 

Sana commerce voor Microsoft Dynamics 

Dankzij de volledig naadloze integratie met uw Microsoft Dynamics kunt u in uw webshop gebruikmaken van klantprijzen, productspecificaties, voorraadniveaus en meer. 
Ontdek alles op Sana Commerce

Catalogus navigatie 

Duizenden SKU's? Geen probleem. De intuïtieve zoekfunties en slimme filters van Sana's online catalogus laten uw bezoekers snel en eenvoudig door grote catalogi navigeren. Zo vinden uw klanten precies wat te zoeken. 

Orderverwerking 

Met Sana Commerce zijn webshopbestellingen onmiddelijk beschikbaar in Microsoft Dynamics om op te halen, te verpakken en te verzenden. Dat noemen wij efficiënte doorlooptijd. Liever het bestelproces beginnen met een offerte? Dat is ook mogelijk. 

Betaling en verzending 

Sana Commerce zorgt dat u altijd de juiste prijzen toont. Onze software berekent zelf de verzendkosten, ondersteund door add-ons van FedEx of UPS voor complexere berekeningen. Ook zorgt Microsoft Dynamics voor zaken als vooruitbetalingsregelingen. 

24/7 zelfbediening voor klanten 

Geef uw klant controle. Sana Commerce laat hen bestellingen plaatsen, bestelinformatie bekijken en hun accountinformatie beheren zonder dat zij uw verkoopafdeling hoeven te bellen. Goed voor u en geweldig voor uw klanten. 

Gepersonaliseerde marketing 

Zorg dat bedrijven u kunnen vinden. Uw webshop kan uw marketing een enorme boost geven. Met de extra functies van Sana Commerce kunt u profiteren van e-mailmarketing, SEO en zelfs content op maat. 

Webshop management en CMS 

Met het CMS van Sana Commerce beheert u eenvoudig gedetailleerde productcontent en zelfs de marketinginhoud van uw webshop, zoals paginagrote banners. 

Bekijk hoe Sana werkt 

Klantenreferenties

  • Twin Arc
  • Gevers
  • Elpo Cuisinex

Klaar om  je bedrijf een boost te geven?