Twin Arc produceert aanhangwagens. Naast standaard modellen bieden ze ook maatwerkoplossingen voor een divers aantal toepassingen.

Aangezien de versie van NAV die men gebruikte, geen assemblage ondersteundt, was er nood aan een upgrade naar een nieuwe versie. Daarnaast wou men zo dicht mogelijk bij de standaard van NAV blijven om toekomstige upgrades niet te bemoeilijken.

Na een eerste analyse werd besloten dat standaard NAV met de bestaande oplossing van Scapta bijna volledig voldeed. Alleen voor het aanmaken en afdrukken van conformiteitscertificaten is een klein stuk maatwerk gemaakt.

Na een vlotte en succesvolle implementatie van NAV, is er in een tweede fase ook nog een B2B webshop geïmplementeerd. Hiervoor werd opnieuw gekozen voor een bestaande Add-On om maatwerk te vermijden: SANA Commerce werd in enkele maanden geïmplementeerd door Scapta en de werknemers van Twin Arc.
Via deze webshop kunnen de dealers hun prijzen raadplegen, orders plaatsen, status van orders opvolgen, openstaande facturen raadplegen en zelfs een aanvraag voor een maatwerk product doen. Hierdoor is het aantal vragen dat klanten telefonisch stellen sterk verminderd en hebben de medewerkers van Twin Arc meer tijd om de andere dagelijkse taken uit te voeren. Bovendien genieten ook de klanten van de voordelen van de webshop: men kan op ieder uur van de dag de gewenste informatie opzoeken.

www.twinstrailers.com