Team Tuinmachines Van den Bossche

Tuinmachines
Van den Bossche

Tuinliefhebbers kunnen bij Tuinmachines Van den Bossche in Kampenhout terecht voor de aanschaf van gemotoriseerde tuinmachines en het nodige onderhoud hiervan.

Een verouderde versie van Microsoft Dynamics NAV in combinatie met veel maatwerk deed Tuinmachines Van den Bossche in de loop van 2016 concluderen dat het tijd was voor vernieuwing. Na een quickscan werd besloten om op basis van workshops de nieuwe NAV 2016 samen met Scapta te implementeren. Belangrijke voorwaarde bij deze implementatie: zo dicht mogelijk bij de standaard blijven. Uiteraard zonder het verlanglijstje van mogelijkheden van de klant uit het oog te verliezen: boekhouding & rapportage, het opvolgen van service orders & herstellingen én een geïntegreerde kassa. Begin januari 2017 was Tuinmachines Van den Bossche up and running met NAV 2016.

Zo dicht mogelijk bij de standaard blijven was duidelijk een slimme aanpak, want intussen heeft Tuinmachines Van den Bossche al opnieuw een vlekkeloze upgrade van NAV 2016 naar 2017 achter de rug. Of om het met de woorden van de klant te zeggen:

“Fijn te horen dat we na amper 1 week al klaar zijn om over te gaan naar de nieuwe versie van NAV. Het is een leuke ervaring dat een upgrade zo vlot kan verlopen.”

Vandaag werkt Tuinmachines Van den Bossche met een modern systeem dat het hart van het bedrijf vormt. Medewerkers werken efficiënter met elkaar, een planning voorkomt lange wachttijden voor herstellingen, communicatie met de klant (sms, email, APP, web) loopt gestroomlijnd, inkoopvoorstellen helpen ons tijdig te bestellen en leveranciers krijgen statistieken op maat zodat ze de markttendensen actueel kunnen volgen.

www.greentools.be

Microsoft Dynamics NAV 2017
On premise | 10 users
ScaptaFinancials | ScaptaProjects | NaviPOS

Tuinmachines Van den Bossche