Partners

Microsoft

Microsoft ziet de wereld niet alleen zoals hij is, maar zoals hij ooit zou kunnen zijn. Daarom heeft Microsoft toepassingen en producten op de markt gebracht die uw capaciteiten, uw creativiteit en uw verkenningsdrang verder stimuleren.
Microsoft Dynamics is een reeks gebruiksvriendelijke bedrijfstoepassingen aangepast aan uw markt. Ze zorgen voor tevreden klanten en laten uw business groeien. Microsoft Dynamics software levert daarbij alle bedrijfsinzichten die van belang zijn voor u en uw klanten.

>> Meer info over Microsoft Dynamics

Jet Reports is marktleider voor BI en rapportage-oplossingen voor Microsoft Dynamics. Meer dan 100.000 gebruikers in meer dan 94 landen verkrijgen met onze oplossingen nieuwe inzichten uit hun gegevens. De oplossingen  van Jet Reports zijn geschikt voor tal van business-behoeften en passen in ieder budget. Jet Reports biedt daarom BI en rapportage-oplossingen die gemakkelijk zijn om aan te leren en om  te gebruiken. Dit levert waardevolle informatie over uw business op en tijdrovend handwerk is niet meer nodig.

>> Meer info over Jet Reports

Sana levert volledig geïntegreerde B2B e-commerce oplossingen voor onder andere Microsoft Dynamics NAV om groothandels, distributeurs en productiebedrijven te helpen bij de transformatie van hun bedrijf en hun online groei. Met meer dan 1000 uitgevoerde webwinkelprojecten en een wereldwijd netwerk van partners, zijn we in staat uw succes in e-commerce te maximaliseren door middel van online marketing, advies voor SEO, prima hosting, aantrekkelijke en op maat gemaakte designs en online betalingsproviders.

>> Meer info over Sana

Dime biedt Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics CRM add-ons aan via een partner-netwerk. Bij Scapta kan u terecht voor de add-on Document Capture. 

Document Capture voor Dynamics NAV is een complete oplossing voor scannen, filteren van data, registratie en opslag van alle documenten in uw bedrijf. Document Capture is geïntegreerd met de Inkoop - en Telebankierenmodule van NAV, waardoor uw bedrijf de juiste middelen heeft om inkooporders en goedkeuringenefficiënt te verwerken.

>> Meer info over Dime

 

Babelway is een B2B integratie Software-as-a-Service. Babelway zorgt voor de data vertalingssoftware en B2B communicatie gateways. De diensten van Babelway zijn volledig beschikbaar via een web-browser.

Babelway verzend elektronische berichten tussen twee partijen. Dit kan via FTP, email, … Daarnaast transformeert Babelway berichten van een input naar een output formaat (csv, xml, Excel, flat file, EDI,...) aan de hand van een mapping die je zelf moet definiëren en slaat het berichten op voor een bepaalde periode.

>> Meer info over Babelway

Onetrail implementeert slimme EDI- en data-oplossingen om bedrijven te helpen bij de integratie van hun in- en verkoopproces met business partners. Met Onetrail is het volledige proces rond in- en verkooporders vereenvoudigd. Scapta heeft een Onetrail koppeling gebouwd voor een gepersonaliseerde product catalogus, met actuele prijs- en voorraadinformatie. Bij het ingeven van een verkooporder, wordt op basis van de beschikbare voorraad en de actuele aankoopprijs per leverancier (via Onetrail geconnecteerd met NAV) de gewenste leverancier geselecteerd. Vervolgens kan met slechts 1 klik het inkooporder aangemaakt worden.

>> Meer info over Onetrail

4PS Construct
SQL PERFORM
Tasklet

4PS heeft standaard ERP software voor de bouw, gww, installatietechniek, service & onderhoud en materieelverhuur ontwikkeld. Met 120 professionals werken wij dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze klanten. Sinds 1 april 2000 is 4PS uitgegroeid tot een wereldwijde ICT-leverancier voor de complete bouwnijverheid. 4PS Construct is verkrijgbaar in 18 landen en ruim 600 bedrijven realiseren wereldwijd de mooiste projecten met behulp van onze ERP-software, mobiele werkbon, portalen en apps. 4PS Construct wordt via partners verdeeld die instaan voor de lokalisatie & implementatie. In België wordt 4PS Construct verdeeld door Scapta.

>> Meer info over 4PS

SQL Perform focust zich op het verbeteren van de prestaties van Microsoft Dynamics NAV op SQL server. Het team van ervaren, toegewijde specialisten zijn absoluut experts in hun domein.
SQL Perform Europe heeft tools ontwikkeld om uw Microsoft Dynamics NAV omgeving te monitoren en waar nodig de juiste adviezen te geven om de performantie te verbeteren. Is uw Dynamics NAV omgeving soms traag? Wil u te weten komen waar deze vertragingen aan kunnen liggen of wenst uw uw omgeving te optimaliseren? SQL Perform heeft de kennis, expertise en tools in huis om u hiermee te kunnen helpen.

>> Meer info over SQL Perform

De Mobile WMS (Warehouse Management System) -oplossing van Tasklet Factory is een geïntegreerde add-on voor Microsoft Dynamics NAV die de workflows in uw magazijn optimaliseert en stroomlijnt. Tasklet Factory biedt een totaaloplossing die bestaat uit hardware, software en ondersteuning bij de implementatie.
Deze Mobile WMS-oplossing is een hulpmiddel voor uw magazijnmedewerkers, wat resulteert in een verhoging van de efficiëntie en minder fouten. Je kan ook rechtstreeks in NAV informatie opvragen en meteen beslissingen nemen. Bovendien is het ook mogelijk om wijzigingen direct in NAV te registreren, bijvoorbeeld als een item van de ene bin naar de andere wordt verplaatst. 

>> Hoe Mobile WMS van Tasklet Factory werkt

Resco.net is een internationale softwareontwikkelaar die producten ontwikkeld om het werk en de productiviteit van eindgebruikers te vergemakkelijken. De Resco Mobile CRM app is een ‘client’ van Microsoft Dynamics CRM en laat elke gebruiker toe om persoonlijke informatie te raadplegen wanneer en waar de gebruiker dat wil. De applicatie is ideaal voor verkopers en medewerkers die vooral in the field werken en hun gegevens continu bij de hand willen hebben. De app werkt zowel on-als offline. Om de applicatie te activeren moet je enkel een verbinding maken met Microsoft Dynamics CRM.

>> Meer info over Resco.net

Xpertdoc werd opgericht in 2000 met als missie om communicatie tussen bedrijf en klant te optimaliseren. Het platform zorgt ervoor dat je klantenloyaliteit groeit van mobile self-service en documentcreatie tot levering en management. Met kantoren in Terrebonne, QC (Canada) en Hamme (België) biedt Xpertdoc haar partners en directe klanten over de hele wereld de technologie en de steun in communicatie doorheen de customer journey. 

>> Meer info over Xpertdoc