Microsoft Dynamics 365 Business Central, beschikbaar vanaf 2 april 2018

In het tijdperk van digitale transformatie is verandering de enige constante en dient een verschuiving binnen de verschillende industrieën zich aan. Succesvolle groeibedrijven, die al gekozen hebben voor flexibele cloud software, hebben nu al real-time inzicht in hun data, intelligente analyses en automation software ter beschikking. Dynamics 365 Business Central biedt een meerwaarde omdat het integreert met andere Microsoft Cloud diensten en uitgebreid kan worden met PowerApps, Microsoft Flow en Power BI. Bovendien brengt het de volledige kracht van Microsoft Dynamics NAV naar de cloud.

Met Business Central lanceert Microsoft de nieuwe cloud versie van het gekende Dynamics NAV (of het vroegere Navision). Alle functionaliteit, mogelijkheden en voordelen worden overgenomen in deze cloud versie. Voortaan zijn al je bedrijfsprocessen altijd en overal beschikbaar én perfect uit te breiden met alle andere Microsoft-oplossingen en apps.

Stimuleer je digitale transformatie met Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig te gebruiken en aan te passen is. Verbind financiën, sales, service en operaties om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de interactie met klanten te verbeteren en groei mogelijk te maken.

Maar wat doet Business Central nu precies?

 

Dynamics 365 Business Central is beschikbaar vanaf 2 april 2018 in 14 landen: Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, België, Zweden en Finland, en zal alleen worden verkocht via Cloud Solution Provider (CSP) Partners, zoals Scapta.

Ontdek alles over Microsoft Dynamics 365

Credits to: Alysa Taylor (General Manager, Business Apps & Strategy – Microsoft)