April 2020 | Scapta | Webinar

Verken de mogelijkheden van Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing voegt nieuwe Inzichten tabbladen toe aan verschillende kern entiteiten, waaronder contactpersonen, leads en accounts, waar verkopers en marketeers ze kunnen bekijken. Zelfs verkopers die de invoegtoepassing voor Outlook alleen gebruiken, kunnen veel van deze inzichten zien. Vergelijkbare inzichten zijn ook beschikbaar voor marketingspecifieke entiteiten, zoals reizen, e-mails, segmenten en modellen voor het scoren van leads.

Creëer en onderhoud leads 

Trek de juiste prospects aan door gerichte, multi-channel marketingcampagnes uit te voeren met mogelijkheden voor marktautomatisering.
Maak snel campagnemateriaal met functies voor marketingautomatisering.
Maak klanttrajecten persoonlijk op basis van voorkeuren en eerdere interacties van kopers.
Voer marketing uit op divisieniveau met herbruikbare, gedeelde campagnematerialen en aangepaste targeting voor specifieke doelgroepen.
Vereenvoudig gebeurtenisbeheer met een webportal voor deelnemers en mogelijkheden voor het beheer van registraties, sessies,

Groei met een aanpasbaar platform 

Pas Marketing aan je eigen behoeften aan door gebruik te maken van tools zoals visuele editors zonder code waarmee je in een handomdraai processen voor web- en mobiele apps bouwt en implementeert.
Verbeter marketingcampagnes en informeer doelsegmenten met behulp van API's voor klanttrajecten en segmenten.
Integreer eenvoudig data uit Dynamics 365 en apps van derden.

Voorgaande editie