Ledenbeheer voor jouw organisatie 

GRATIS DEMO Ontdek onze producten

Geef je collega’s de juiste tools en biedt jouw leden de best mogelijke dienstverlening aan

Haal het beste uit uw leden en medewerkers!

Voornaamste pijlers van onze  ledenbeheeroplossing

Van Office 365 (productiviteitsuite) tot alle business apps van Dynamics 365, alle Microsoft toepassingen integreren met elkaar en zorgen ervoor dat je:

Bovendien heeft Scapta zijn expertise gebundeld in de XPR365 Nonprofit add-on. Deze add-on verrijkt de standaard van Microsoft met functionaliteiten die specifiek voor ledenbeheerorganisaties zijn bedoeld.

Jouw organisatie kan daarom snel starten met een bestaande oploassing, gebouwd op Microsoft technologie!

Ledenbeheer organisaties die gebruik maken van onze oplossingen 

MARKANT is een netwerk van en voor vrouwen. Ze moedigen vrouwen aan om ondernemend in het leven te staan en leveren een bijdrage aan een duurzame en inclusieve samenleving door een aanbod van culturele, leerrijke, verbindende en maatschappelijk georiënteerde activiteiten.

GUBERNA, het Instituut voor Bestuurders in België, gelooft oprecht dat goed bestuur tot betere ondernemingen leidt en dat betere ondernemingen bijdragen tot een betere wereld.

BOUWUNIE Limburg, Unie van het KMO-bouwbedrijf, verenigt de zelfstandigen en KMO’s uit de diverse deelsectoren uit de bouw in één sterke unie.

Bouwunie komt op voor hun belangen. Ze verstrekt gespecialiseerd advies, lobbyt, legt eigen accenten, verkondigt eigen standpunten en biedt een platform waar collega-bouwkmo’s elkaar kunnen ontmoeten.

Vragen over de ledenbeheer? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.