Euroquip is een technisch dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en herstellen van smeer-, brandstof- en overdruksystemen.

Om een optimale 24/7 klantenservice te kunnen blijven bieden was een mobiele tablet oplossing voor de 9 technici op de baan een absolute noodzaak. Niet evident, vanuit verouderde software (NAV 5.0) die niet meer ondersteund werd. 

Lees meer > 

Tuinliefhebbers kunnen bij Tuinmachines Van den Bossche in Kampenhout terecht voor de aanschaf van gemotoriseerde tuinmachines en het nodige onderhoud hiervan.

Een verouderde versie van Microsoft Dynamics NAV in combinatie met veel maatwerk deed Tuinmachines Van den Bossche in de loop van 2016 concluderen dat het tijd was voor vernieuwing

Lees meer >

Proximus SpearIT, dochterbedrijf van Proximus, levert diensten op maat voor alle kmo-behoeften op het vlak van informatica, netwerken en infrastructuur. Proximus SpearIT is een van de snelst groeiende ICT-integrators in België en Luxemburg.

Door overnames en wijzigende interne structuren had Proximus SpearIT nood aan real time prijs- en voorraadgegevens van de verschillende leveranciers.

Lees meer > 

Eddie Stobart heeft meer dan 40 jaar ervaring in de transport en logistieke wereld voor verschillende sectoren.

Verouderde software met 80 à 90% maatwerk lag aan de basis van het probleem bij Stobart. Want ook al was het oude systeem nog operationeel, toch groeide het besef dat ze zich hier op termijn onherroepelijk vast mee zouden ‘rijden’. 

Lees meer >

De Wissel is een organisatie in de jeugdhulp, die sterk groeide de laatste 10 jaren en zeer diverse werkingen telt. Wat zich vertaalt in verschillende modules en diverse werkingen, al dan niet in samenwerking met partners : residentiële en ambulante werkingen, een CIG, dagbestedingsprojecten, OverKop-huis, positieve heroriëntering…. En daarnaast experimenterend buiten kader. 

Lees meer > 

Al meer dan dertig jaar verdeelt Seculux motoren en toebehoren voor draaipoorten, schuifpoorten en garagepoorten. In die periode bouwde de organisatie een stevige reputatie op in de Benelux. Naast het leveren van de producten op zich, specialiseert Seculux zich de laatste jaren in unieke services, zoals; workshops, opleidingen en technische ondersteuning voor automatisatieprojecten. De-onderneming werkt sinds 2008 met Dynamics NAV.

Lees meer > 

Twin Arc produceert aanhangwagens. Naast standaard modellen bieden ze ook maatwerkoplossingen voor een divers aantal toepassingen.

Aangezien de versie van NAV die men gebruikte, geen assemblage ondersteundt, was er nood aan een upgrade naar een nieuwe versie. Daarnaast wou men zo dicht mogelijk bij de standaard van NAV blijven om toekomstige upgrades niet te bemoeilijken.

Lees meer > 

Met één druk op de knop kunnen de directeurs van KRC Genk voortaan alle gewenste data uit hun computer toveren.

De club heeft geïnvesteerd in een nieuw softwarepakket dat de professionele werking fors omhoog tilt. Leverancier van de oplossing is het Hasseltse IT-huis Scapta, dat de benodigde technologie samenstelde uit de menukaart van Microsoft.

Lees meer >