Kalena365, een geïntegreerd systeem voor organisaties in jeugdzorg

Kalena365 zorgt ervoor dat het persoonlijk dossier van iedere jongere efficiënt, veilig én overzichtelijk wordt bijgehouden in een geïntegreerd systeem. Bovendien worden de administratieve verplichtingen van de overheid ingevuld door middel van een rapportage-dashboard. Dankzij Kalena365 kunnen organisaties in de bijzondere jeugdzorg hun tijd en energie maximaal spenderen aan de hulpverlening op het terrein.

Kalena365 is gebaseerd op Dynamics 365 én kan naadloos integreren met Office365.

 

Waarom kiezen voor Kalena365?

Groei

Aanpasbaarheid

Het grootste voordeel van Kalena365? De aanpasbaarheid! Een extra veld toevoegen aan een tabblad? Geen enkel probleem! Of een workflow opzetten? Dat kan! Je kan dat in Kalena365 gewoon zelf, zonder telkens de hulp van je software-leverancier te moeten inroepen.

Groei

Integratie

Het volledige systeem kan naadloos geïntegreerd worden met Outlook en Office365. E-mails of afspraken kunnen (al dan niet automatisch) op de juiste manier aan het dossier gekoppeld worden en worden in de tijdslijn van de jongere getoond. Heel eenvoudig, maar ontzettend handig. 

Groei

Prijs

In de zorgsector is het kostenplaatje ook geen onbelangrijke factor. Goed om weten dat de Microsoft-licenties in aanmerking komen voor het non profit socialware programma van Microsoft. Bovendien wordt de app Kalena365 ook aangeboden aan een zeer concurrerende prijs per gebruiker/per maand. 

Modules & functionaliteiten

Grafiek

Beheer van de jongerendossiers

Het digitaal dossier van elke jongere is het hart van uw systeem. In Kalena365 wordt het jongerendossier op een veilige manier digitaal bijgehouden. Alle informatie over de jongere wordt op een overzichtelijke manier, in aparte tabbladen, weergegeven:

 • Contact informatie van de jongere
 • Verbindingen van de jongere: familie, leerkracht, huisarts, psycholoog, …
 • Dagbesteding
 • Maaltijden
 • Zakgeld
 • Actieve afdelingen: dag begeleiding, residentieel of context begeleiding
 • Tijdslijn
Grafiek

Activiteiten registreren in het dagboek

Naast de algemene informatie worden in het jongeredossier ook alle activiteiten geregistreerd. Zo krijg je als zorgverlener een duidelijk overzicht van elke jongere. In de tijdslijn kan je bovendien een volledige historiek vinden van elke jongere, met hierin onder andere:

 • Afspraken
 • Meldingen
 • Dossier afspraken
 • Telefoongesprekken
 • Taken
 • E-mails, getrackt vanuit Outlook
Grafiek

Integratie met Outlook

Kalena365 kan naadloos geïntegreerd worden met Office 365 en Outlook. Concreet komt het er op neer dat e-mails eenvoudig met enkele clicks getrackt kunnen worden zodat deze in de tijdslijn van de jongere verschijnt.

En dat is trouwens niet alleen mogelijk met e-mails, ook je geplande afspraken en taken kunnen op deze manier in het dagboek van de jongere verschijnen.

Andere beschikbare functionaliteiten

Grafiek

Medicatie

Groei

Beschikking & beslissingen

 

Groei

Schakelingen

Groei

Seiningen

 
Kalena365 logo

Uitnodiging [23 jan]: Seminarie Kalena365

Benieuwd of Kalena365 ook dé perfecte oplossing kan zijn voor u?


Scapta nodigt u van harte uit voor de voorstelling van Kalena365 op dinsdag 23 januari van 13u – 16u30 in De Winkelhaak in Antwerpen. Luc Deneffe en Ben Baeten van De Wissel zullen er ook zijn, om de implementatie van Kalena365 bij De Wissel toe te lichten.

Agenda

• Introductie door Luc Deneffe van De Wissel
• Toelichting van de implementatie bij de Wissel, door Ben Baeten van De Wissel
• Demo van de mogelijkheden van Kalena365
• Pricing van Kalena365

 

De Wissel - Klantengetuigenis

De Wissel is een organisatie in de jeugdhulp, die sterk groeide de laatste 10 jaren en zeer diverse werkingen telt. Wat zich vertaalt in verschillende modules en diverse werkingen, al dan niet in samenwerking met partners : residentiële en ambulante werkingen, een CIG, dagbestedingsprojecten, OverKop-huis, positieve heroriëntering… En daarnaast experimenterend buiten kader.
Dankzij de nieuwe software voor bijzondere jeugdzorg van Scapta kunnen de medewerkers (en vrijwilligers) hun kostbare tijd en energie maximaal spenderen aan de hulpverlening op het terrein. Een vernuftige en schaalbare applicatie zorgt ervoor dat het persoonlijk dossier van iedere jongere en administratieve verplichtingen naar de overheid efficiënt, veilig en overzichtelijk worden uitgevoerd.
 

Socialware, het Microsoft non-profit programma

 
Specifiek voor non-profitorganisaties biedt Microsoft een breed gamma van 'Cloud' toepassingen aan met aanzienlijke kortingen. Aangezien Kalena365 gebaseerd is op Office 365 en Dynamics 365, komt dit ook in aanmerking voor deze non-profit tarieven.
 
Om in aanmerking te komen voor deze non-profit kortingen, moet je een erkende liefdadigheidsinstelling zijn in je land en het antidiscriminatiebeleid van Microsoft ondertekenen.
 
Meer informatie hieromtrent kan je terugvinden op deze pagina. Of beter nog, contacteer Scapta via onderstaande knop, wij helpen je graag!

 

Benieuwd naar Kalena365?