JN Consult neemt intrek in kantoren van Scapta

Verandering is de enige constante in onze IT-wereld. Nieuwe diensten en technologieën volgen elkaar alsmaar sneller op. Met de lancering van Scapta365, een totaal oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, werd al snel duidelijk hoe belangrijk Office 365 is in de ervaring van de klant.

Office 365 staat centraal

JN Consult, het bedrijf van Johan Pauly, is gespecialiseerd in Office 365 diensten en zal de klanten van Scapta hierin ondersteunen. Dit kan gaan van een migratie van google mail accounts naar Microsoft. Maar ook hulp bij het digitaliseren van je bestanden tot het opzetten van uitgebreide security rond je bedrijfsgegevens zijn mogelijk.

“Ik ben zeer vereerd het team van Scapta te vervoegen en kijk uit naar de samenwerking” aldus Johan Pauly.
 logo365_large
 “Met Scapta 365 kan je je volledige administratie automatiseren zonder zelf te moeten investeren in hardware of servers. Zelfs bestaande klanten met Microsoft Dynamics NAV (Navision) op een eigen server schakelen massaal over op Office 365.” volgens Alex Vandereycken.

Wereldwijd wordt Microsoft Office 365 gebruikt door meer dan 20 miljoen gebruikers. Het is één van Microsoft belangrijkste diensten op hun hosting platform (Microsoft Azure).