Realtime gegevens in Excel met Jet Reports

Met Jet Reports brengt u gegevens uit Microsoft Dynamics NAV samen in maatwerk Excel-rapporten. Alle informatie die u nodig heeft, precies zoals u het wilt. Niet meer exporteren, kopiëren en plakken en niet meer programmeren. Gewoon robuuste, gemakkelijke rapporten voor iedereen die Excel kent.
Jet Reports gebruikt Excel als front-end en is speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics NAV. De interface is erg eenvoudig en geeft de mogelijkheid om data op te halen uit meerdere bedrijven en meerdere databases.

Jet Express

Jet Express is de instapversie die inbegrepen is bij Microsoft Dynamics NAV. Hiermee kan u basis rapportering te maken binnenin Excel. Jet Express bevat 2 functies van de Jet Professional versie. Ideaal om mee van start te gaan!
 

Jet Professional

De meest gebruikte rapportage tool voor Dynamics NAV met meer dan 100000 gebruikers wereldwijd. Na installatie is er een extra menu in Excel waarmee alle tabellen en velden (inclusief maatwerk) uit uw database zichtbaar zijn. U werkt met drag en drop of met wizards om uw eigen rapporten te maken.

 

Jet Enterprise

Vanaf Jet Enterprise spreken we over Business Intelligence. De relevante data wordt geconsolideerd in een data warehouse en de cubes bevatten voorberekende data. Dit resulteert in zeer snelle toegang en een eenvoudig inzicht tot grote hoeveelheden data.

Video: Jet Express

Video: Jet Professional

Video: Jet Enterprise

Hulp nodig bij de keuze van uw BI tool?

Gratis BI assessment

Is uw maandelijkse management rapportage onder controle? En hoe zit het met dashboards? Heeft u duidelijke en overzichtelijke dashboards die u elke dag helpen bij het nemen van beslissingen?  Of zit u blind aan het stuur van uw onderneming? Misschien bent u ook overstelpt door de verschillende Business Intelligence tools en ziet u door de bomen het bos niet meer?

 

Hulp nodig bij de keuze van uw BI tool? Meld u vandaag nog aan voor een gratis BI assessment en we bekijken samen met u welke tool het best past bij uw rapportage noden. Wij geven u gratis advies over welke tool het best past bij uw rapportage noden.
 
 

Welke tool past het best bij uw rapportage noden?