Microsoft Dynamics 365

Met Microsoft Dynamics 365 maak je eigen keuzes. En dat doe je met intelligente bedrijfstoepassingen binnen CRM en ERP. Bovendien is alles in één omgeving. Het is eenvoudiger om belangrijke informatie uit uw gegevens te halen.  Uw team kan eenvoudig klantgegevens, verkoop historiek en andere data benutten om direct op opportuniteiten in te spelen.

 

Op maat gebouwd

Werk met individuele apps die geweldig functioneren op zichzelf, maar ook met andere apps. Je bouwt een oplossing die perfect past bij jouw wensen. En met de Business en Enterprise-edities kun je een handvol werknemers laten profiteren, maar ook  duizenden.

 

Productief

Help je werknemers efficiënter te zijn. Dynamics 365 brengt je bedrijfsproces-apps en vertrouwde Microsoft Office 365-tools samen. Werknemers kunnen CRM-taken uitvoeren in Outlook en ERP-werkzaamheden in Excel.

 

Intelligent

Neem betere beslissingen aan de hand van data. Microsoft Power BI, Cortana Intelligence en Azure Machine Learning zijn ingebouwd in Dynamics 365. Hierdoor kunnen jij en je werknemers big data omzetten in actie plannen.

 

Aanpasbaar

Geef je team gebruiksvriendelijke toepassingen die een totaaloverzicht leveren van je gegevens. Met een centraal platform voor bedrijfsgroei. En allemaal werken ze met Microsoft PowerApps en Microsoft Flow.

Maak je klantenrelaties winstgevend 

Geef verkopen inzicht in hoe ze relaties persoonlijk maken, de behoeften van klanten voorspellen en de omzet verhogen. 
Meer informatie over Dynamics 365 for sales 

Bouw aan levenslange klantrelaties 

Overtref de verwachtingen van klanten met selfservice en ondersteuning en geef medewerkers de tools voor het leveren van persoonlijke ervaringen. 

Versnel de groei van je bedrijf 

Moderniseer de bedrijfsvoering van financiën tot productie en toeleveringsketen en genereer nieuwe groei. 
Meer informatie over Dynamics 365 Business Central 

Verbind sales en marketing 

Start de digitale transformatie van je interacties met klanten op alle contactpunten in je klanttraject met Dynamics 365. 
Meer informatie over Dynamics 365 voor marketing 

 

Probleemloos samenwerken in de cloud

Elke toepassing lost echte problemen op en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineer je ze, dan heb je pas echte power en mogelijkheden om je bedrijf te transformeren. Met Microsoft Dynamics 365 kan je je bedrijfsapplicaties aanpassen aan de huidige noden van je onderneming. Als je behoeften veranderen, dan voeg je nieuwe toepassingen toe.

Ontdek Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ontdek Microsoft Dynamics 365 voor Sales

Ontdek Microsoft Dynamics 365 voor Marketing

Benieuwd naar Microsoft Dynamics 365?