Microsoft Dynamics 365

 

Ontwikkel je bedrijf op jouw voorwaarden

Met Microsoft Dynamics 365 maak je je eigen keuzes. En dat doe je met intelligente bedrijfstoepassingen binnen CRM en ERP. Begin met wat jouw bedrijf nu nodig heeft, en doe je klanten daarmee een groot plezier. En als je behoeften veranderen, voeg je nieuwe toepassingen toe.

 

Alles in één omgeving

Microsoft gaat Dynamics CRM en Dynamics NAV samenvoegen in Dynamics 365. Deze integratie biedt ontzettend veel mogelijkheden. Allereerst wordt het eenvoudiger om belangrijke informatie uit uw gegevens te halen. Bovendien kan uw team eenvoudig klantgegevens, verkoop historiek en andere data benutten om direct op opportuniteiten in te spelen.3

 

 

Onze beste oplossingen, die gecombineerd nog beter werken

Microsoft Dynamics 365 helpt je team om uit elk moment het beste te halen. Het is gebouwd op een uitbreidbaar platform en biedt gedeelde gegevens en digitale intelligentie.

Op maat gebouwd

Werk met individuele apps die geweldig functioneren op zichzelf, maar ook met andere apps. Je bouwt een oplossing die perfect past bij jouw wensen. En met de Business en Enterprise-edities kun je een handvol werknemers laten profiteren, maar ook  duizenden.

Productief

Help je werknemers efficiënter te zijn. Dynamics 365 brengt je bedrijfsproces-apps en vertrouwde Microsoft Office 365-tools samen. Werknemers kunnen CRM-taken uitvoeren in Outlook en ERP-werkzaamheden in Excel.

Intelligent

Neem betere beslissingen aan de hand van data. Microsoft Power BI, Cortana Intelligence en Azure Machine Learning zijn ingebouwd in Dynamics 365. Hierdoor kunnen jij en je werknemers big data omzetten in actie plannen.

Aanpasbaar

Geef je team gebruiksvriendelijke toepassingen die een totaaloverzicht leveren van je gegevens. Met een centraal platform voor bedrijfsgroei. En allemaal werken ze met Microsoft PowerApps en Microsoft Flow.

Probleemloos samenwerken in de cloud

Elke toepassing lost echte problemen op en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineer je ze, dan heb je pas echte power en mogelijkheden om je bedrijf te transformeren. Met Microsoft Dynamics 365 kan je je bedrijfsapplicaties aanpassen aan de huidige noden van je onderneming. Als je behoeften veranderen, dan voeg je nieuwe toepassingen toe.
Dynamics 365 for Sales
SALES
Zet je klantrelaties om in geld met digitale intelligentie voor elke deal
Dynamics 365 for Customer Service
CUSTOMER SERVICE
Bind klanten voor het leven aan je met de allerbeste klantenservice.
Dynamics 365 for Finance & Operations
OPERATIONS
Maak beslissingen op basis van gegevens voor slimmere, efficiëntere bedrijfsprocessen.
Dynamics 365 for Field Service
FIELD SERVICE
Optimaliseer je planning en gebruik voorspellende tools en word de koning van de servicegesprekken.
Dynamics 365 for Project Service
PROJECT SERVICE AUTOMATION
Bouw meer winstgevende klantrelaties op met intelligente tools.
Dynamics 365 for Marketing
MARKETING
Lever krachtige klantervaringen met Adobe Marketing Cloud.
Dynamics 365 for Customer Insights
CUSTOMER INSIGHTS
Geef je team relevante inzichten voor beter begrip van en communicatie met klanten.

Benieuwd naar Microsoft Dynamics 365?