Stoom je werknemers klaar voor succes

Neem de onzekerheid weg die deel uitmaakt van een nieuwe functie en zorg dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen. Met Dynamics 365 for Talent: Onboard bied je gepersonaliseerde inwerkervaringen die het papierwerk stroomlijnen, de betrokkenheid verbeteren en de impacttijd verkorten.

Gemakkelijk instellen en integreren

Altijd en overal toegang

Flexibel en uitbreidbaar platform

Voorspellende inzichten en analytics

Neem sneller de juiste mensen aan

Samenwerking in recruiting

Je stelt een wervings- en selectieproces op maat op en wisselt moeiteloos kandidaatgegevens uit met het complete wervingsteam met Dynamics 365 for Talent en de kracht van LinkedIn Talent Solutions.

Een buitengewone ervaring voor kandidaten

Zorg dat kandidaten vanaf het eerste contact tot aan de aanstelling – en daarna – als vips worden behandeld met een eenvoudig toegankelijke portal die ondersteuning en transparantie biedt voor elke stap van het traject.

Meer mogelijkheden voor wervingsmanagers

Geef wervingsmanagers de verantwoordelijkheid voor het selectieproces met inzicht in kandidaatprofielen, evaluatie-instrumenten, opdrachten voor de gespreksleider, vereenvoudigde schema’s voor sollicitatiegesprekken en mobiele feedback.

 

 

Verwelkoming nieuwe teamleden
Verkort de impacttijd

Stoom je werknemers klaar voor succes

Verbeter de inwerkprocedure

Verwelkom nieuw personeel en nieuwe projectmedewerkers nog voordat ze aan de slag gaan met controlelijsten voor inwerkprocedures, duidelijk gedefinieerde processen en tijdlijnen zodat de administratie snel achter de rug is en jij een onvergetelijke eerste werkdag kunt neerzetten.

Versnel de impact

Zorg voor duidelijke doelstellingen en verantwoordelijkheden voor werknemers zodat ze zich op belangrijke prioriteiten blijven richten met een centrale locatie voor bronnen.

Realiseer kritische verbindingen

Zorg dat je medewerkers zich snel op hun gemak voelen met locatieoverzichten, vervoersopties en mogelijkheden om kennis te maken met anderen, om snel tot afstemming met functieoverschrijdende teams te komen.

Garandeer succes

Monitor elke stap van de voortgang met duidelijk omschreven prestatie-indicatoren en bied feedbackmogelijkheden. Geslaagde inwerkervaringen kun je gemakkelijk repliceren door de mogelijkheid handleidingen op te slaan als sjablonen voor specifieke rollen.

 

Ontwikkel en school je medewerkers

Bevorder doorlopend leren

Volg de vorderingen van uw werknemers, zorg dat ze de vereiste certificeringen behalen en geef adviezen voor aanvullende training.

Pas ervaringen aan per rol

Stimuleer de beste vervolgacties voor professionele groei met ervaringen die zijn afgestemd op specifieke rollen, waarmee een duidelijk overzicht ontstaat van de vaardigheden en competenties die vereist zijn voor vooruitgang en promotie op basis van de huidige rollen van werknemers.

Mogelijkheden voor professionele groei

Bied je werknemers meer mogelijkheden om hun carrièreplan te sturen met het vermogen om gedetailleerde profielen te onderhouden die een overzicht geven van ervaring, vaardigheden en competenties.
Belangrijke verbindingen tot stand brengen
Verbeterde multidisciplinaire samenwerking

Stel een krachtig team samen

Vergemakkelijk feedback van medewerkers

Geef continu feedback en beloon harde werkers door prestaties onderdeel te maken van een tweerichtingsgesprek tussen werknemers en managers.

Krijg inzicht in prestaties

Je kunt realtime prestatiedashboards raadplegen en vorderingen bijhouden. Bied inzichten met prestatierapporten, feedback in realtime en beheer van doelstellingen.

Stem prestatiebeoordelingen af

Voer collectieve prestatiebeoordelingen uit met de mogelijkheid feedback over actieve doelstellingen te geven, competenties voor functieniveaus te beoordelen en handleidingen voor carrièreplannen te maken.

Probleemloos samenwerken in de cloud

Elke toepassing lost echte problemen op en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineer je ze, dan heb je pas echte power en mogelijkheden om je bedrijf te transformeren. Met Microsoft Dynamics 365 kan je je bedrijfsapplicaties aanpassen aan de huidige noden van je onderneming. Als je behoeften veranderen, dan voeg je nieuwe toepassingen toe.

 

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Sales

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Customer Service

Ontdek Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Marketing

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Talent