Marketing automation met Dynamics 365 voor marketing

Microsoft en Adobe helpen je om samen met je klant digitaal te transformeren. Aan de hand van het geïntegreerde platform en gegevens die een compleet overzicht bieden van uw klanten, kan je vanaf nu je klantenervaringen gaan personaliseren met de nieuwe marketing tool.

 

Creëer leads 

 Je kan potentiële klanten automatisch kwalificeren via lead scoring. Je geeft je leads een bepaalde score a.d.h.v. interacties op e-mailberichten of interactie op de website. Op basis van de score zal de lead al dan niet doorgestuurd worden naar het sales team voor verdere acties. 

Sales & marketing 

De verkoop-en marketingprocessen automatiseren om zo de progressie van elke lead op de voet te kunnen volgen. 

Marketing performance

 Via dashboards kan je de resultaten van je marketingcampagnes opvolgen en analyseren. De marketingtool is ook voorzien met de Customer Insights app en Microsoft Power BI.

Gepersonaliseerde communicatie

Aan de hand van aanpasbare sjablonen kan je heel makkelijk gepersonaliseerde content mooi opmaken en content creëren aangepast aan je huisstijl of persoonlijke voorkeuren. Een e-mail opmaken en opstellen was nog nooit zo easy! 

Campagne automatisatie

De automation zorgt voor een betere klantenervaring door het aanbieden van gepersonaliseerde content op het juiste moment en juiste plaats in de customer journey, dat wil toch elke marketeer?

Versnel de groei van je bedrijf 

Als marketeer is het primaire doel om vraag te creëeren, sales prospects te identificeren en leads om te zetten naar klanten die het salesteam verder opvolgen. Dynamics ondersteunt dit volledige traject. 
 

Beheer events & webinars 

E-mail versturen, opvolging aanwezigen, planning, budget, locatie... het zijn één van de dingen die je allemaal kan opnemen en analyseren in Dynamics 365 voor marketing. 
 

 

Probleemloos samenwerken in de cloud

Elke toepassing lost echte problemen op en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineer je ze, dan heb je pas echte power en mogelijkheden om je bedrijf te transformeren. Met Microsoft Dynamics 365 kan je je bedrijfsapplicaties aanpassen aan de huidige noden van je onderneming. Als je behoeften veranderen, dan voeg je nieuwe toepassingen toe.

Benieuwd naar Microsoft Dynamics 365 voor marketing?