Marketing automation met Dynamics 365 voor marketing

Zoek en ontwikkel meer leads die klaar zijn om te kopen door een stap verder te gaan dan primaire e-mailmarketing. Koppel sales en marketing, automatiseer processen en neem slimmere beslissingen om het marketingrendement te maximaliseren. 

Creëer leads 

 Je kan potentiële klanten automatisch kwalificeren via lead scoring. Je geeft je leads een bepaalde score a.d.h.v. interacties op e-mailberichten of interactie op de website. Op basis van de score zal de lead al dan niet doorgestuurd worden naar het sales team voor verdere acties. 

Sales & marketing 

De verkoop-en marketingprocessen automatiseren om zo de progressie van elke lead op de voet te kunnen volgen. 

Marketing performance

 Via dashboards kan je de resultaten van je marketingcampagnes opvolgen en analyseren. De marketingtool is ook voorzien met de Customer Insights app en Microsoft Power BI.

Creëer en onderhoud leads

Voer marketingcampagnes via meerdere kanalen 

Trek de juiste prospects aan en ontwikkel leads uit e-mailmarketing, webpagina's, webinars, telefoongesprekken en gebeurtenissen met behulp van de Dynamics 365 Connector for LinkedIn Lead Gen Forms. 

Personaliseer ervaringen

Gebruik configureerbare sjablonen en designertools om de reis van je koper in te stellen en personaliseer de ervaringen op basis van klantcontact. 

Vereenvoudig gebeurtenisbeheer

Realiseer moeiteloos persoonlijke en virtuele evenementen door het beheer van registraties, sprekers, logistiek ter plaatse en aanwezigheidsgegevens met ON24, de toonaangevende dienstverlener op het gebied van webinars. 

Stem sales en marketing op elkaar af

Creëer één weergave van de klant 

Deel één bron van informatie over contactpersonen, leads en klanten om consistente resultaten tijdens de klantreis te leveren met Microsoft Dynamics for Sales. 

Volg prospects tijdens hun reis 

Verplaats prospects efficiënter door de marketing-en verkoopfunnel met geautomatiseerde workflows die de klantreis optimaliseren met behulp van software voor marketingautomatisering.

Draag leads over die klaar zijn om te kopen  

Prioriteer potentiële klanten voor verkoopcontact met meerdere modellen voor het scoren van leads en koopbereidheidscijfers. 

Neem betere beslissingen

Focus op topprioriteiten

Gebruik ingebouwde intelligentie zoals dynamische segmentatie om je op de juiste doelgroep te richten, meerdere modellen voor het scoren van leads om potentiële klanten te prioriteren en inzichten in klantinteracties om het contact te personaliseren. 

Meet resultaten in realtime

Volg de prestaties van campagnes en marketingactiviteiten met configureerbare dashboards en Power BI-analysatoren. 

Identificeer klantbehoeften

Houd online enquêtes om een beter begrip te krijgen van de behoeften van je klant-en pas de lessen toe op je marketinginvesteringen. 
 

Innoveer met een modern, aanpasbaar softwareplatform voor sales en marketing 

Pas je snel aan 

Versnel de introductietijd en pas de applicatie aan je behoeften aan met virtuele editors en tools zonder code waarmee je in een handomdraai web-en mobiele apps bouwt en implementeert.

Breid uit en maak verbinding 

Automatiseer processen in Dynamics 365-apps en systemen van derden om betere service-ervaringen te creëren. 

Investeer met vertrouwen 

Vertrouw op Microsoft-cloudplatformen om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en vertrouw op onze geavanceerde datacentra om je gegevens te beschermen. 
 

 

Probleemloos samenwerken in de cloud

Elke toepassing lost echte problemen op en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineer je ze, dan heb je pas echte power en mogelijkheden om je bedrijf te transformeren. Met Microsoft Dynamics 365 kan je je bedrijfsapplicaties aanpassen aan de huidige noden van je onderneming. Als je behoeften veranderen, dan voeg je nieuwe toepassingen toe.

Ontdek Microsoft Dynamics 365 voor Sales

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Customer Service

Ontdek Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Talent

Benieuwd naar Microsoft Dynamics 365 voor marketing?