Bouw aan levenslange klantrelaties

De verwachtingen worden steeds hoger. Klanten willen snelle, relevante antwoorden op elk kanaal, zelfs onderweg. Onderscheid je merk met Microsoft Dynamics 365 for Customer Service. Ingebouwde intelligentie levert snellere en persoonlijkere service en voegt waarde toe aan elke interactie.

Communiceer met klanten op elk kanaal of apparaat

Lever soepele ervaringen op de voorwaarden van je klanten, via elk kanaal en op elk apparaat.

Lever snelle, persoonlijke service

Maak het makkelijk voor medewerkers om aan de stijgende verwachtingen van klanten te voldoen. Intelligente processen leiden medewerkers steeds naar de juiste actie.

Leer van elke interactie 

Verbeter continu terwijl je de kosten van serviceverlening verlaagt met data en intelligentie die je serviceverlening transformeren.

Communiceer met klanten op elk kanaal of apparaat 

Creëer soepele ondersteuningservaringen

Maak het makkelijk om antwoorden te zoeken via selfservice, de community of sociale kanalen. Verwijs aanvragen van elk kanaal intelligent door aan de juiste medewerker voor een snelle oplossing.

Profiteer van kunstmatige intelligentie via virtuele agents

Automatiseer oplossingen en maak medewerkers vrij voor interacties met hoge waarde. Gebruik servicebots die zijn gebouwd op het krachtigste framework voor kunstmatige intelligentie dat er op de markt is. De bots zijn slim, snel en altijd beschikbaar.

Los problemen op met predictive maintenance

Houd klanten tevreden door onderhoud en ondersteuning te voorkomen. Analyseer data van verbonden apparaten en onderneem actie voordat de waarschuwingssignalen een probleem worden.

Lever snelle, persoonlijke service en ondersteuning

Leid medewerkers naar optimale resultaten

Intelligente automatisering leidt medewerkers dynamisch naar de juiste acties door relevante informatie weer te geven op het moment dat ze die nodig hebben via één interface.

Personaliseer service met een compleet overzicht van je klanten

Lever meerwaarde bij elk contactpunt. Met een totaaloverzicht van het traject van elke klant kunnen medewerkers anticiperen op behoeften en elke interactie persoonlijk maken.

Geef je medewerkers kunstmatige intelligentie

Laat je medewerkers productiever zijn en escalaties voorkomen. Bots voor medewerkers doen slimme aanbevelingen op basis van contextuele data over klanten en je bedrijf.

Profiteer van omzetmogelijkheden

Gebruik service en ondersteuning als mogelijkheid voor upselling of cross-selling door je medewerkers aanbevelingen op basis van machine learning te geven.

 

 

Leer van elke interactie 

Leer van je klanten

Creëer mogelijkheden om de service-ervaring te verbeteren via feedback op rechtstreekse enquêtes, discussieforums en social listening.

Zet inzichten om in actie

Verbeter de service via gerichte analyses van contactcenteractiviteiten en bedrijfskritische data. Stimuleer optimaal gedrag met individuele games en teamwedstrijden.

Versnel het inwerk- en trainingstraject

Werk nieuwe medewerkers snel in en hou ze op de hoogte van nieuwe functies en vastgestelde best practices met in-app leermogelijkheden op maat die altijd beschikbaar zijn.

Maak een agile ondersteuningsmodel mogelijk

Optimaliseer je bezetting en wijs resources toe op basis van populaire kanalen, veelbesproken onderwerpen en vereiste vaardigheden om schommelingen op te vangen die dagelijks en in de loop der tijd optreden.

Innoveer met een modern, aanpasbaar verkoopplatform

Pas je snel aan 

Versnel de introductietijd en pas de applicatie aan je behoeften aan met virtuele editors en tools zonder code waarmee je in een handomdraai web-en mobiele apps bouwt en implementeert.

Maak je service-omgeving uniform

Automatiseer processen in Dynamics 365-applicaties en systemen van derden om betere klantervaringen te creëren.

Investeer met vertrouwen 

Vertrouw op Microsoft-cloudplatformen om de kosten en complexiteit van een wereldwijde infrastructuur te verminderen en vertrouw op onze geavanceerde datacentra om je gegevens te beschermen. 

Stimuleer innovatie

Transformeer je interacties met klanten via diepgaande inzichten op basis van kunstmatige intelligentie die je teams naar de juiste bedrijfsresultaten leiden.

 

Probleemloos samenwerken in de cloud

Elke toepassing lost echte problemen op en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineer je ze, dan heb je pas echte power en mogelijkheden om je bedrijf te transformeren. Met Microsoft Dynamics 365 kan je je bedrijfsapplicaties aanpassen aan de huidige noden van je onderneming. Als je behoeften veranderen, dan voeg je nieuwe toepassingen toe.

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Sales

Ontdek Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Marketing

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Talent

Benieuwd naar Microsoft Dynamics 365 for Customer Service?