Document capture

Facturen en andere documenten worden geanalyseerd en gegevens worden automatisch van de gescande afbeelding gelezen. Document Capture gebruikt vooraf gedefinieerde documentsjablonen om de gegevens in de juiste velden van Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central in te voeren. Sjablonen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd door de tekst op de gescande afbeelding te markeren en aan de juiste velden te koppelen.

Tijd en ruimte besparen 

Documenten altijd bij de hand 

Duurzaamheid

Naadloze integratie met Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central

Inkooporders matchen 

Continia Document Capture bevat geavanceerde functies om inkoopfacturen te matchen met inkoop orders. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op iedere inkooplijn differentiaties toe te passen en gedeeltelijke leveringen van meervoudige inkoopordernummers te verwerken (en nog veel meer). 

Drag & Drop 

Door ‘Drag & Drop' te gebruiken, kan je documentatie direct aan de
inkoopfactuur van de NAV/365 Business Central- of webportaal client koppelen. Dit betekent dat alle goedkeurders altijd toegang hebben tot de door de verkoper verzonden originele factuur. 

Controle en overzicht 

Met Document Capture krijg je een direct overzicht van alle facturen die wachten op goedkeuring. Je kan zien wie de huidige goedkeurder is en we bieden diverse instrumenten waarmee je je goedkeurders kunt aansporen om de facturen sneller te verwerken. 

Document capture voor Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central

Klantenreferenties

  • A&C
  • Trias
  • Buhlmann

Ervaar de kracht van Document Capture in een demo >>