Het typen zat? Probeer Document Capture!

Facturen en andere documenten worden geanalyseerd en gegevens worden automatisch van de gescande afbeelding gelezen. Document Capture gebruikt vooraf gedefinieerde documentsjablonen om de gegevens in de juiste velden van Microsoft Dynamics NAV in te voeren. Sjablonen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd door de tekst op de gescande afbeelding te markeren en aan de juiste velden te koppelen.

Inkooporders matchen

Continia Document Capture bevat geavanceerde functies om inkoopfacturen te matchen met inkoop orders. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op iedere inkooplijn differentiaties toe te passen en gedeeltelijke leveringen van meervoudige inkoopordernummers te verwerken (en nog veel meer). 

Drag & drop

Door ‘Drag & Drop' te gebruiken, kunt u documentatie direct aan de
inkoopfactuur van de NAV- of webportaal client koppelen. Dit betekent dat alle goedkeurders altijd toegang hebben tot de door de verkoper verzonden originele factuur. 

Controle en overzicht

Met Document Capture krijgt u een direct overzicht van alle facturen die wachten op goedkeuring. U kunt zien wie de huidige goedkeurder is en we bieden diverse instrumenten waarmee u uw goedkeurders kunt aansporen om de facturen sneller te verwerken. 

Wil u meer informatie over dit product?

Hoe werkt het?

Bekijk nu de video en ontdek Document Capture!