Stimuleer je digitale transformatie
met Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics NAV is niet meer. Sinds kort spreken we over Microsoft Dynamics 365 Business Central. Niet gewoon een naamsverandering, want Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft zoveel meer voor u in petto dan het oude 'Navision' of 'NAV'.
De oktober release laat er geen twijfel over bestaan: de toekomst van uw bedrijf hangt af van hoe snel uw bedrijf innoveert. Het wordt alsmaar belangrijker om alle kansen van het cloudmodel te benutten en uw voordeel te halen uit de vele integratiemogelijkheden met onder andere Customer Engagement, Office365 en Power BI.
Bovendien is het de verbinding tussen financiën, sales, service en operaties om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de interactie met klanten te verbeteren en groei mogelijk te maken. 

Neem slimme beslissingen

Gebruik moderne, intelligente ERP-systeemtools waarmee je inzichten en informatie kunt verkrijgen om snelle en datagestuurde beslisingen te nemen.

transformeer

Transformeer je bedrijf

Verbeter je bedrijfsplanning en -uitvoering met een kortere time-to-value waarmee je de concurrentie voorblijft.

Groei

Groei op je eigen tempo

Schaal je bedrijfsactiviteiten wereldwijd bij in de cloud en voldoe aan veranderende bedrijfsbehoeften. En integreer tegelijkertijd bestaande systemen zodat je optimaal kunt profiteren van je investeringen.

Beheer je financiën

 

• Financiële beslissingen
Koppel de gegevens voor de boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klanteninteracties voor een totaaloverzicht van je bedrijf. Breng de financiële prestaties in realtime in beeld met ingebouwde Power BI-dashboards. 
• Versnel de financiële afwikkeling en rapportage
Stroomlijn de debiteuren-en crediteurenbeheer en stem de rekeningen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling en rapportage, zonder de compliance in gevaar te brengen. 
• Verbetering van prognoses
Via Business Central kan je je gegevens makkelijk samenvoegen en analyseren. Rapportering kan via de Excel integratie, net zoals in Dynamics NAV maar nu in de cloud. 
Dynamics 365 Financien
Dynamics 365 productie

Automatiseer en beveilig je toeleveringsketen

• Optimaliseer voorraadniveaus
Maak gebruik van ingebouwde intelligence om te voorspellen wat wanneer moet worden aangevuld. 
• Vermijden van verlies en tekorten verminderen 
Zorg voor juiste inventaris door automatische voorraadniveaus, levertijden en bestelpunten te berekenen. 
• Maximaliseer de omzet 
Voorkom onnodige aankopen van je voorraad en volg de nodige aanbevelingen van Business Central. 

Verkoop en customer service maximaliseren

 

• Lever klantervaringen die de loyaliteit verhogen
Hou met Business Central je contact met je klanten up-to-date. Volg alle interacties met klanten en maak gebruik van begeleiding over de beste mogelijkheden voor upselling, cross-selling en vernieuwing binnen de verkoopcyclus. 
• Lever uitzonderlijke service
Omdat je een duidelijk overzicht van alle taken hebt, kan je de juiste taken en eventuele problemen correct toewijzen en zaken sneller tot een oplossing kunt brengen. 
Dynamics 365 detail

Deadlines en budgetbeheer

 
• Blijf binnen budget 
Net zoals de on-premise Dynamics 2018 maakt Business Central gebruik van timesheets, budgetbeheer - functies en rapportages. Ontwikkel, wijzig en beheer je budgetten om ervoor te zorgen dat je projecten winstgevend zijn. 
• Plan met precisie
Beheer de resource-niveaus via planning van capaciteit en sales. Volg de facturering voor klanten ten opzichte van geplande kosten voor opdrachten en offertes. 

Optimaliseer je activiteiten

• Efficiënt magazijnbeheer
Realiseer een efficiënte orderverwerking en weergaven. Spoor elke artikeltransactie en mutatie op door en dit op basis van magazijnindeling en de afmetingen van opslageenheden. 
• Berekenen en optimaliseren van de productiecapaciteit
Bereken en optimaliseer de productiecapaciteit en productieplanning aangepast op de noden van de klant. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Enkele weetjes over Microsoft Dynamics 365

31 jaar ervaring

2.7 million gebruikers 

160.000 klanten 

Verkocht in 195 landen

3.500 partners

Probleemloos samenwerken in de cloud

Elke toepassing lost echte problemen op en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineer je ze, dan heb je pas echte power en mogelijkheden om je bedrijf te transformeren. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan je je bedrijfsapplicaties aanpassen aan de huidige noden van je onderneming. Als je behoeften veranderen, dan voeg je nieuwe toepassingen toe.

Ontdek Microsoft Dynamics 365 voor Sales

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Customer Service

Ontdek Microsoft Dynamics 365 voor Marketing

Ontdek Microsoft Dynamics 365 for Talent

Benieuwd naar Microsoft Dynamics 365 Business Central?