Speciaal voor boxing week, een cadeautje voor u: 10% korting(*)!

Nog een extra Dynamics NAV user nodig? Of wil u aan de slag met Dime Document Capture? Misschien is dit wel de gelegenheid om te starten met Jet Reports?

Dan is het nu hét moment! Want als u ten laatste op 29/12 uw bestelling plaatst, krijgt u 10% korting op de eenmalige aankoop van licenties van:

  • Microsoft Dynamics NAV
  • NaviPOS
  • ScaptaSolutions
  • Dime Document Capture & Scheduler
  • Jet Reports

Vraag nu uw offerte!

Deze korting is uiteraard ook geldig voor openstaande offertes van on-premise licenties, op voorwaarde dat we uw bestelling ten laatste op 29/12 ontvangen.

(*) Geldig voor de aankoop van perpetual licenties t.e.m. 29 december. De korting van 10% is enkel van toepassing op de aankoop van de licentie, niet op het enhancement plan. Cloud of subscription licenties komen niet in aanmerking voor deze actie.

BOXING WEEK?

Boxing Day viert men op 26 december, daags na Kerstmis. Het is een nationale feestdag in Groot-Britannië, Canada, Australië & Nieuw-Zeeland. Maar wat is er zo speciaal aan Boxing Day? Op 26 december werd traditioneel de ‘Christmas Box’ geopend en de inhoud werd dan verdeeld. Boxing week start traditioneel op 26 december en loopt tot en met 31 december.

Het idee van de ‘Christmas Box’ wordt nog altijd toegepast, want op het einde van het jaar worden er nog vaak een cadeautje gegeven aan werknemers, klanten, leveranciers, …

Dus daarom willen we bij Scapta ook aan cadeautje geven aan onze klanten!

Boxing week promo