Power BI: breng uw data tot leven

Microsoft Power BI is een verzameling onlineservices en -functies waarmee u gegevens kunt vinden en visualiseren, ontdekkingen kunt delen en op intuïtieve nieuwe manieren kunt samenwerken. Microsoft heeft naast een waaier aan services ook Dynamics NAV/365 Business Central toegevoegd. U kan dus eenvoudig Power BI koppelen met uw bestaande Dynamics NAV/365 Business Central omgeving en genieten van alle voordelen! Rapportering en Business Intelligence worden uiterst gebruiksvriendelijk.

Realtime gegevens in Excel

Met Jet Reports brengt u gegevens uit Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central samen in maatwerk Excel-rapporten. Alle informatie die u nodig heeft, precies zoals u het wilt. Niet meer exporteren, kopiëren en plakken en niet meer programmeren. Gewoon robuuste, gemakkelijke rapporten voor iedereen die Excel kent.
Jet Reports gebruikt Excel als front-end en is speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central. De interface is erg eenvoudig en geeft de mogelijkheid om data op te halen uit meerdere bedrijven en meerdere databases.
Jet Reports

Klantenreferenties Jet Reports

  • Vaesen

Test zelf de Gratis BI assessment

Is uw maandelijkse management rapportage onder controle? En hoe zit het met dashboards? Heeft u duidelijke en overzichtelijke dashboards die u elke dag helpen bij het nemen van beslissingen?  Of zit u blind aan het stuur van uw onderneming? Misschien bent u ook overstelpt door de verschillende Business Intelligence tools en ziet u door de bomen het bos niet meer?
Hulp nodig bij de keuze van uw BI tool? Meld u vandaag nog aan voor een gratis BI assessment en we bekijken samen met u welke tool het best past bij uw rapportage noden. Wij geven u gratis advies over welke tool het best past bij uw rapportage noden.