fbpx

Power BI: breng uw data tot leven

Microsoft Power BI is een verzameling onlineservices en -functies waarmee u gegevens kunt vinden en visualiseren, ontdekkingen kunt delen en op intuïtieve nieuwe manieren kunt samenwerken. Microsoft heeft naast een waaier aan services ook Dynamics NAV toegevoegd. U kan dus eenvoudig Power BI koppelen met uw bestaande Dynamics NAV omgeving en genieten van alle voordelen! Rapportering en Business Intelligence worden uiterst gebruiksvriendelijk.

Realtime gegevens in Excel

Met Jet Reports brengt u gegevens uit Microsoft Dynamics NAV samen in maatwerk Excel-rapporten. Alle informatie die u nodig heeft, precies zoals u het wilt. Niet meer exporteren, kopiëren en plakken en niet meer programmeren. Gewoon robuuste, gemakkelijke rapporten voor iedereen die Excel kent.
Jet Reports gebruikt Excel als front-end en is speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics NAV. De interface is erg eenvoudig en geeft de mogelijkheid om data op te halen uit meerdere bedrijven en meerdere databases.
Jet Reports

Klantenreferenties Jet Reports

  • Vaesen

Test zelf de Gratis BI assessment

Is uw maandelijkse management rapportage onder controle? En hoe zit het met dashboards? Heeft u duidelijke en overzichtelijke dashboards die u elke dag helpen bij het nemen van beslissingen?  Of zit u blind aan het stuur van uw onderneming? Misschien bent u ook overstelpt door de verschillende Business Intelligence tools en ziet u door de bomen het bos niet meer?
Hulp nodig bij de keuze van uw BI tool? Meld u vandaag nog aan voor een gratis BI assessment en we bekijken samen met u welke tool het best past bij uw rapportage noden. Wij geven u gratis advies over welke tool het best past bij uw rapportage noden.